Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2011 23:29 - Ритуалните убийства 3 - как се разжалват светиите
Автор: balkanec Категория: Други   
Прочетен: 28807 Коментари: 5 Гласове:
18

Последна промяна: 23.03.2012 00:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КАК СЕ РАЗЖАЛВАТ СВЕТИИТЕ


Jewish Ritual Murder:

Мощите на Св. Симон почиват в черквата на св. Петър в Триент. Всички рани се виждат ясно. На олтара пред саркофага има ножици, клещи, три големи игли и съд, в който евреите са пазели кръвта. Върху предметите ясно се виждат следи от кръв. В черквата се пазят и дрехите на мъченика и две кутии с неговата кръв. На ковчега е написано, че той е мъченик от евреите. В черквата стои и картина на която е изобразено момчето Симон в момента, когато евреите източват кръвта му.

Авторът на тези редове е писал преди време.
Днес Св. Симон Трентски е "разжалван" от Ватикана и може би черквата е променена, ако католиците в Триент са позволили такова оскверняване.



image
 Св. Симон Триентски


В сайта на католиците почитащи Св. Симон се казва:
Момчето Симон е канонизирано от папа Сикст V през 16 в. Празникът му се празнува в Триент всяка година на 24 март.
През 1965 г. се прави кощунствен опит почитането на Св. Симон да бъде отменено и подтиснато - под натиск от ционистката мафията в сътрудничество с техните приятели марани във Ватикана.
(Марани са наричани покръстени евреи, които тайно продължават да изповядват юдаизма, т.нар. скрити юдеи.)

Кои са мараните във Ватикана, авторите католици посочват в отделна страница: http://www.opusdeialert.com/opus-deis-rabbis.htm

От нея става ясно, че това е ордена "Опус дей". При това не отделни негови представители, а целия орден е посочен за маранска организация във Ватикана - включително сегашния папа:

image
A Marrano and his Menorah
Маранът и неговата менора


"Разжалването" на Св. Симон


През 1965 г. Втория ватикански събор отменя култа на св. Симон Трентски като "основан на злонамерена мистификация" и изважда името му от католическата мартирология.
Не се казва, ще бъдат ли съборени или пре-ремонтирани черквите на които е изобразен Св. Симон и където се почита от векове...

 image
Папа Сикст V който канонизира малкия Симон за мъченик

~~~



ДЕЛОТО В ЛИНКЪЛН:

УБИЙСТВОТО НА МАЛКИЯ СЪР ХЮ

Сцената е Англия през 13 в. Събитията са сходни. Сякаш един и същ зловещ епизод се повтаря през различни времена и разстояния.
Малкият мъченик отива в един по-добър свят на 9 годинки. Заловеният евреин заявява, че за юдеите е нещо обичайно "да проливат християнска кръв на един определен ден в годината". Това е навечерието на юдейския Песах - около нашия Великден.

image
Отвличането на Малкия Сър Хю - рисунка по популярна балада


РАЗЖАЛВАНЕТО НА СВ. ХЮ ОТ ЛИНКЪЛН

Най-яркият случай е "разжалването" на Малкия Сър Хю - така популярен сред английския народ - от Англиканската църква през 50-те години на 20 в.

Случаят с "разжалването" на мъченика е грозен:
Англиканската църква поставя плочка на мястото на бившата му черква, в която се извинява на евреите. Съжалява, че убийците на Малкия Хю са екзекутирани. (А те са осъдени от законен английски съд в нормален съдебен процес.) И моли за прошка. От надписа лъха на мазохизъм.

Освен убиеца на Малкия Хю тогава още 19 евреи са арестувани за ритуални убийства. 18 от тях са осъдени и обесени.
Според евреите - и според официалната версия днес - на крал Хенри III му трябвали пари, чудил се откъде да ги вземе и решил, че 18 евреи са една добра бройка (понеже имотите им се конфискували). Като че ли жертвоприношение на дете не е достатъчна причина за съдебна присъда.

Процесите, в които евреи са били осъдени и екзекутирани за човешки жертвоприношения, се представят от евреите като мракобесни грешки или недоразумения.
При тях се разкрива сходна картина: Навсякъде евреите вдигат голям шум и искат преразглеждане на присъдите. Властите в съответния край, притеснени от натиска от две страни - и от гневното население и от евреите - обикновено възлагат делото на най-видните юристи, които го водят внимателно. Трудно може да се каже за тези процеси, че не са проведени както трябва.

За Малкия Сър Хю английските певци пеят песни, английските поети пишат стихове за него.

 image

Джефри Чосър го увековечава в своите "Приказки от Кентърбъри" (Кентърбърийски разкази).


image
"Ritual In Blood" - пиеса на Нотингамски театър по разказа на Джефри Чосър за убийството на Малкия Сър Хю.


image
Джефри Чосър




image
Малкия Сър Хю и Богородица - рисунка към "Кентърбърийски разкази"



image
Edward Burne-Jones, The Prioress"s Tale


В популярната английска "Балада за Малкия Сър Хю" бард от 17 в. възпява смъртта му и разказва за убийството. Баладата е по писмени разкази на съвременник на трагичното събитие.
През 1975 г. английската рок група Steeleye Span записва своя версия на баладата. В нея убиецът-евреин - както и в оригинала - е описан като "дама"-гей, облечена в зелено".


image
image
The Steeleye Span - британската група, която възпява Малкия Сър Хю, въпреки "разжалването" му от Англиканската църква

Текстът на песента


Още на времето около тялото на момчето започват да стават чудеса, които поразяват очевидците. Те привличат масово англичаните и светията е популярен и до днес.


image
Гробницата на Малкия Свети Хю в Линкълн


Заради чудесата, Ватикана не смее официално да отрече светостта на мъченика и за разлика от Англиканската църва не се наема да го разжалва - той е и католически светия. Задоволява се само да не празнува деня му официално, с надеждата че той ще бъде забравен.

~~~


СВ. УИЛЯМ ОТ НОРУИЧ - ЖЕРТВА НА РИТУАЛНО УБИЙСТВО


image
St William of Norwich


Ето какво казва Католическата енциклопедия за малкия Св. Уилям и ритуалните убийства:

Според нея, Уилям е за последно видян жив да влиза в еврейски дом - изпратен там по търговия. Свидетели са видяли част от мъченията. Тялото е захвърлено в неузнаваем вид.

Други случаи на по-известни ритуални убийства в Западна Европа през вековете според Католическата енциклопедия:

- 5 известни случаи за дванадесети век,
- 15 за тринадесети,
- 10 за четиринадесети,
- 16 за петнадесети,
- 13 за шестнадесети,
- 8 за седемнадесети,
- 15 за осемнадесети,
- 39 за деветнадесети
и така до 20 в. - по-нови случаи в Източна Европа.

Разбира се ритуалните убийства са "опровергани" според Католическата енциклопедия. Официално те не съществуват. За св. Уилям от Норич също доказателствата са "твърде недостатъчни". С една дума - той не е бил заклан пред очите на папата.
Това е официалната позиция на Ватикана днес, но много от предишните папи в миналото са казвали съвсем друго - за което има достатъчно исторически свидетелства.


http://www.honestmediatoday.com/FreeStuff.htm
image



СВ. РОБЪРТ ОТ БЪРИ

Св. Робърт от Бъри е английско момче отвлечено и убито през 1181 г. В хрониката си местен монах е описал чудесата на св. Робърт. Няколко години по-късно на Цветница (през 1190 г.)  народа на Бъри се вдига срещу евреите. Убити са седем евреи. Цялата еврейска община е прогонена от града.

~~~


Свети Харолд е дете мъченик, убито от евреи в Глостър през 1168 г.

image
Harald von Gloucester


~~~

image
Ритуално жертвоприношение на животно в еврейска кланица

В края на филма "Вечния евреин" са показани докуметнални кадри от ритуално жертвоприношение на животно в еврейска кланица в началото на 20 в. Кадрите са потресаващи дори за хора със здрави нерви. Те съвпадат с показанията на обвиняеми за ритуални убийства на хора, т.е. - двата ритуала явно са подобни.

Изключително жестоките мъчения на животни в еврейските кланици продължават и никоя еко-организация досега не се е противопоставила. Продължават и изчезванията на деца.



Ритуалните убийства - началото

Ритуалните убийства 2 - Процесът в Триент

Ритуалните убийства 4 - Процесът Бейлис (1911-1913)

Еврейски признания за ритуалните убийства


 


Песента на Малкия Сър Хю:






Гласувай:
18



1. rizar - Здравейте
04.07.2011 14:44
В Русия има също малки деца светци убити ритуално от евреите.
Не могат изведнъж всички църкви и държави да изтрещят и да почнат да предявяват нелепи обвинения срещу евреите.
Не минава номера и с погромите, които са последствия , а не причина. Причините са , че действително има избити деца и виновните се търсят от съда , а не от тълпата.
А съда открива виновните и този съд не е пародия на днешния марански съд завзет от масонерията , а съд, който открива истината и тя , че евреите са виновни за тези убийства.
Само човек може да обърне внимание на това как евреите подбират "кашерните" си храни и напитки (вода, вино и т.н.) и да разбере за какво става въпрос.
Наистина не всички евреи носят колективна вина за действията на група фанатици. Затова не може да се подведат всички евреи под общ знаменател.
Всяко стадо си има мърши и братята евреи трябва най-после да се разграничат от тях и да се дистанцират, за да могат да живеят в мир със света.
цитирай
2. get - - Някога попадала ли ви е книгата за момчето отгледано в плен ...
04.07.2011 20:32
... тоест живота на Каспар Хаузер и неговата странна кончина ?
цитирай
3. balkanec - get
04.07.2011 22:58
Не, не ми е познато.
цитирай
4. monarchism - През 1943 г. Цар Борис III забранява ...
15.07.2011 01:51
През 1941 г. (ако не се лъжа) Цар Борис III забранява с указ еврейските жертвоприношения в кланиците. Не е случайно.
цитирай
5. анонимен - Будто Вы относитесь к клипам?
04.11.2011 17:10
Ради поиск <a href=http://ecsoclip.ru/>клипы онлайн даром </a>. С любой страницы Ecsoclip.ru можно перейти к любому клипу <a href=http://ecsoclip.ru/tag/selena-gomez/>селена гомес клипы </a>, размещенному для сайте, одним единственным щелчком <a href=http://ecsoclip.ru/tag/selena-gomez/>клипы селены </a>. Ради этого достаточно воспользоваться «живым» поиском, расположенным в правом верхнем углу. Наберите одно слово из названия песни, слово группы иначе исполнителя, и вы увидите меню совпадений <a href=http://ecsoclip.ru/tag/serebro/>клипы серебро онлайн </a>, <a href=http://ecsoclip.ru/tag/nyusha/>бесплатные клипы нюши </a>, <a href=http://ecsoclip.ru/tag/potap/>смотреть клипы потапа </a>, <a href=http://ecsoclip.ru/tag/nastya-kamenskix/>скачать клип настя </a>. Щелкните по нужной строке – и вы для странице клипа. Нажмите ради знамя в середине – и вы получите присутствие всех клипов этого исполнителя как группы, которые в назначенный момент можно посмотреть и скачать чтобы сайте. Попробуйте! (Само собой, коль вы хотите посмотреть все результаты, поиск также работает посредством нажатие кнопки ввода)
Применительно алфавиту. Азбучный щелкните пропорционально первой букве в названии группы разве исполнителя, которого вы ищете, и найдите его в списке.
Сообразно жанру. Вы можете пролистать клипы в интересующей вас категории, воспользовавшись список слева.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2623136
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив