Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2017 17:21 - ЕвроРайха
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 9293 Коментари: 14 Гласове:
-11

Последна промяна: 26.07.2017 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви разкрия една свенливо пазена тайна. Европейският съюз не е нищо повече от сбъднатата мечта на Хитлер. Огледайте се. Германия е застанала в центъра и мълчаливо дърпа юздите на 500 милиона души. Дори французите не се усещат, че са под чехъл. Технологията е проста и ефикасна. Приема се страна в Еврорайха, събаря и се набързо икономиката и селското стопанство, както и всякаво местно производство, настанават се Кауфландите и сие, изсмуква се най-ценното от генофонда и фактически новоприетата държава става една зависима колониална територия, без никакви свободни валенции. Райха може да си прави всякакви сделки с "комунистическа" Русия, но колонията няма право. Колонията няма и войска, но е пълна с чужди бази. В медиите тихомълком се поощрява реставрацията на фашизма, а бившите хитлеристки съюзници, укрите, прибалтийците и усташите се ползват с особено благоразположение. Ще ви кажа едно: "фашист козината си мени, но нрава си никога". Дали някой германец ще се пише демократ или не, той си остава германец, а националната доктрина на германците винаги е била "Дойчланд юбер алес!" И при нацизма и при димокрацията е все същото. Мислете, хора, мислете! 

Коментари:

Galina Nakova Колко пъти го пиша....
Ти, просто си по-умна от плебса дето го подмятат както си искат проводниците на неофашизма.
иво йовчев Ganz genau !
Vladimir Kaludov След напускането на Британия е очевидно."Планът Хес" се осъществява по "Вариант 2"
Martin Nikolov Абсолютно точно с едно уточнение - в центъра не е Германия, а САЩ. Германия също е колония и васал
Зоя Деянова 97-ма, когато немците купиха нашите вестници го казах: идват и превземат без танкове. Бяха подпукали и Русия, но там един нов Сталин им се опъна и ги изрита.
Dida Ovanezova Мръсни обаче праволинейни и предвидими!Лошото е,че ние сме доверчиви!Освен интересчии,са и неблагодарни!Двете войни бяхме на тяхна страна,заради което здравата ни орязаха и сега,когато са на върха,ни оставиха да потънем! Не само че ни оставиха ами и ни бутнаха!
и т.н.т.



Гласувай:
14



1. apostapostoloff - Говорить
26.07.2017 18:11
Москва, а?
цитирай
2. kuschel - Не е Масква, а едни мои английски ...
26.07.2017 18:17
Не е Масква, а едни мои английски комшии до ранчото. Англичаните ненавиждат германските подлеци до смърт.
цитирай
3. kvg55 - И САЩ със своята мания за величие и ...
26.07.2017 18:32
И САЩ със своята мания за величие и изключителност клонят към фашистката идеология.
цитирай
4. kuschel - Те винаги са си клонили. Освен това ...
26.07.2017 18:44
Те винаги са си клонили.
Освен това съществува т.н. "Канцлерски договор", според който канцлера на Германия се одобрява във Вашингтон и който е в сила и до днес. Така че, в известен смисъл Германия е васална държава на САЩ.
цитирай
5. kuschel - При всяко "захлаждане&qu...
27.07.2017 07:30
При всяко "захлаждане", българите играят на руска рулетка с градушките, защото където се изсипят всичко е мор. За пръв път чувам, че градушка е унищожила не само реколтата и автомобилите но и птиците по дърветата в Щуменско.
Та си задавам въпроса: "Не е ли по - добре да се купят ракети срещу градушките, вместо да се правят безконечни и напълно безсмислени учения на НАТО, които ни струват грешни милиони."
При "комунизма" имаше и 170 000 армия и достатъчно ракети за градушките. И никой не рИвеши постоянно за пари. Ама държавата работеше и произвеждаше и изнасяше. Ъхъ, тъй беше!
цитирай
6. vencivaleri1951 - Привет!
27.07.2017 07:43
То това прегрупиране , а после и експанзия на Изток не е иновация на Хитлер. Преди това го е правил Наполеон, преди него пък Карл... То си е изглежда естествен стремеж на хора които са забравили историята, тоест финала на тези експанзии. Забравили са как в края на тези авантюри солдатите поят конете си в реките на Западна и Централна Европа, забравили са как по крайбрежията на тези реки след време почват да се появяват и играят дечица -русоляви, а и с леко дръпнати очета...Дори да не са забравили историята наблюдаваме сериозно мисли и желания за пореден реванш и надежда , че финалът този път ще бъде друг.
Има и по жалък момент. И Наполеон, и Хитлер и Карл имаха зад гърба си сериозна армия, имаха собствени амбиции, и авантюрите им бяха собствено решение.
Днес Европа има смешен военен потенциал/в сравнение с РФ/и определено има интерес от нормални търговски и културни отношения с Русия. Въпреки това е насъсквана от задокеанските си ментори да върви против интереса си. Ето вчера или онзи ден се разгледа в Щатския сенат проект за нови санкции срещу Русия, които на практика не са нищо друго освен протекционизъм на американския бизнес.
С две думи:
-Няма да купувате руски газ, няма да разширявате газопреносната мрежа с Русия
Ще купувате газ от Сащ, ще правите инфраструктура в интерес на САЩ независимо, че и задокеанският газ е по скъп, а и инфраструктурата необходима за получаването му по сложна , а от там и по скъпа.
-Фирмите които посочим няма да търгуват с Русия, пък ако и ще да губят работни места и финанси.


Първосигнално, лидерите на Европа скочиха пред този явен рекет, но можем да бъдем сигурни, че ще запеят скоро в общ хор под диригентството на задокеански маестро...
И както сме се засилили например ние да правим газов хъб, ще направим веднага гЪзова чупка, щом например ни напомнят за славното минало на премиера ни. И всичко това защото уж руски хакери показали кирливите ризи и насраните гащи на госпожа Клинтън и с това манипулирали избора за президент на САЩ. Хайде , холан-пука му на някога за тази баба-изяла според съпруга и повече "катерички" отколкото самия той...Въпросът е че американците се "набутаха" с високо дълбочинното вадене на петрол и газ и сега се чудят как да продават тези енергоносители които излизат висока себестойност. Разбира се , веднага намират и решение на проблема. Бомби за арабите и санкции за руснаците...

цитирай
7. kuschel - Абсолютно точен си, Венци. Сега ...
27.07.2017 08:26
Абсолютно точен си, Венци. Сега гледам сме се нагърбили да вкараме в ЕвроРайха и другите страни от Западните Балкани, че да могат да колонизират и тях.
цитирай
8. krumbelosvet - По-лошо, драги Кушел
27.07.2017 08:38
И Германия е на общия европейски път към изчезване.
Айнщайн е бил уверен, според биографията му от Уолтър Айзаксън, че при първа възможност немците ще повторат холокоста. Изгрежда, сегашните Господари са преценили, че цяла Европа е кръвен враг. И изчезват в желязна хватка коренните европейски жители. И ние между тях, като удобно "опитно поле" на новите технологии за геноцид.
цитирай
9. krumbelosvet - Мръсните думи
27.07.2017 09:23
Мръсните думи са любими на ИМПОТЕНТИТЕ.
цитирай
10. kuschel - Фашистки курви мръсни.
27.07.2017 10:39
Фашистки курви мръсни.
цитирай
11. apostapostoloff - Не попържай, ами се готви отсега
27.07.2017 13:52
за кабинета Борисов 4.

Цецо вчера го каза в прав текст.

Бойко ще управлява по- дълго от бай Тошо, затова е редно и ти, и цялата ти рода да се разоръжите и покаете пред партията. Победносната партия ГЕРБ!

А след това да се влеете в редовете и, защото иначе, докато си жив, бял ден няма да видиш.

А ще съсипеш и целия си род!
цитирай
12. raketin - хап-остолов
27.07.2017 15:09
Пий си хаповете и не си отваряй устата, че от толкоз лизане на герберски задници не мирише на цветя, а на л@йна.
Апропо, в България вече е такъв разграден двор, всеки прави квот си иска, тъй че и Папата да сложат за премиер в следващия кабинет - все тая...
цитирай
13. bojinkata - за кабинета Борисов 4. Цецо вчера го ...
27.07.2017 15:22
apostapostoloff написа:
за кабинета Борисов 4.

Цецо вчера го каза в прав текст.

Бойко ще управлява по- дълго от бай Тошо, затова е редно и ти, и цялата ти рода да се разоръжите и покаете пред партията. Победносната партия ГЕРБ!

А след това да се влеете в редовете и, защото иначе, докато си жив, бял ден няма да видиш.

А ще съсипеш и целия си род!



Шарли, прав си! Вече се вижда края на третия бойко, така, че да се готвим и за Четвъртия! До 3-4 месеца! И от Козяк потвърдиха! Четирилетката в съкратени срокове! То и цЦапартамента го каза!
цитирай
14. kuschel - Тоя човек накрая ще си иде с камъни. ...
27.07.2017 16:34
Тоя човек (мутрата) накрая ще си иде с камъни. Това е абсолютно сигурно. Една астроложка ми го каза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377155
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031